På kanten III

Petter hadde aldri vært mors beste barn, og det gikk ikke bedre enn at når han døde reiste han rett til ett stevnemøte med djevelen selv. Vel fremme, hilste djevelen ham på følgende måte: – Vi har innført ett nytt straffesystem, du kan velge ett av tre onder, straffen er minimum 1000 på det stedet du velger. Petter nikket, og tenkte med seg selv at det måtte vel være en forandring til det bedre. I det første rommet djevelen viste Petter hang en mann på veggen, og to andre vekslet på å piske ham. – Huff sa Petter, dette er ikke noe for meg. – Vel, da går vi til neste rom. I det neste rommet lå en mann bøyd over en benk, og en kraftig kar sto å slo ham med en stålstang over ryggen. Etter smerte skrikene å dømme, gjorde det helvetes vondt. Petter rygget forskrekket ut av rommet. – Vel da er det bare ett rom igjen, sa djevelen, og gliste lystent. – Bak den tredje døren lå en naken mann på ryggen, og ble sugd av en smell vakker blondine. – JA, her vil jeg være roper Petter. – Sikker, spør djevelen. – Finnes ikke tvil i min sjel. – Ok, svarer djevelen, går frem til blondinen, og hvisker henne i øret: – Du kan gå nå, vi har funnet en avløser til deg…

En ung herre går inn på apoteket for å kjøpe gummi. Apotekeren sier at kondomene kommer i pakker á 3, 6 eller 12. «Vel», sier gutten, «Jeg har datet jenta en stund, og hun er helt rå. Jeg har på følelsen at det blir full score i kveld, og det er derfor jeg kjøper kondomer. Først skal vi spise middag hos hennes foreldre, og så skal vi ut etterpå.. Så fort jeg får tatt henne en gang, så kommer hun til å bli helt vill, så det er best jeg tar en 12-pakning. Gutten betaler og går. Senere den kvelden setter de seg til bords for å spise. Han spør om han kan få be bordbønnen, og det er greit. Han begynner å be, og det forsetter han med, i 5 minutter, 10 minutter, ett kvarter. Når han omsider er ferdig, så bøyer jenta seg frem, og hvisker ham i øret, «Du har aldri fortalt meg at du er så religiøs». Han bøyer seg over og svarer, «Du har aldri fortalt meg at faren din er apoteker»!

I det svarteste Afrika blir en misjonær fanget av kannibaler.
Dersom han vil unngå å bli drept , må han bli opptatt i stammen etter å ha klart tre prøver.
Høvdingen sier : – Der borte står tre telt.
I det første står en balje av spriten vår , den skal du tømme til siste dråpe.
I det andre sitter en sulten hannløve , som du skal trekke ut en tann på.
I det siste sitter det en kvinne som du skal knulle i baken i en time.
Misjonæren går inn i det første teltet , og litt etter kommer han svaiende ut igjen og snubler inn i det andre teltet.
Det lyder en masse bråk og vræl innefra teltet.
Etter en time kommer han ut derfra og roper :
-Hvor er så den drittkjerringa som skulle få trukke ut en tann!

To karer er ute å spiller golf.
Ved det fjerde hullet når de igjen to kvinner som spiller fryktelig sakte. De spiller etter de gjennom ett par hull, før den ene får nok:
– Jeg stikker over til de og spør om vi kan få gå forran.
Han jogger opp mot de, men stopper 50 meter unna, snur og kommer løpende tilbake.
– Jeg kan ikke snakke til de, den ene er kona mi, den andre er ei elskerinne.
– Jeg skal stikke opp å spørre svarer den andre mannen.
Han løper mot de, stopper 50 meter unna, snur og kommer løpende tilbake.
– Det er en liten verden….

To homser bestemmer seg for å få barn. De får overtalt en lesbisk venninne om å gjøre selve rugejobben og å bli befruktet med en av homsenes sæd.
Etter ni måneder blir barnet født, og gutta tar en tur på klinikken for å kikke på vidunderet.
Midt i mellom alle de skrikende barna ligger deres gutt, helt uten å lage så mye som en lyd.
– Så stille og rolig han er, sier den ene til den andre.
Akkurat i det samme øyeblikket kommer en sykesøster forbi og utbryter:
– Ja akkurat nå er han stille, men dere skal høre ham når jeg tar smokken ut av rumpa hans!