Sexy vitser VII

For nesten 6 år siden støttet den Amerikanske regjeringen en forskningsrapport på hvorfor hodet på penis var tykkere enn selve penishodet. Det tok nesten to år og kostet nesten 500 000$ å finne svaret som lød: Penis hodet er tykkere en skaftet for å gi mannen mer glede av sex.
Tyskerne var helt sikre på at dette forskningsresultatet ikke kunne være riktig, så de foretok sine egne undersøkelser. Det tok nesten 3 år, det kostet 600 000$ og resultatet lød: Hodet på penis har en større diameter enn selve penis for at kvinnen skal få større utbytte av sex.
I polen hadde hoderystende sittet å sett på disse undersøkelsene, de var uenige med begge to og besluttet å gjøre sine egne undersøkelser. Det tok 3 uker med intensiv forskning og kostet like under 100$ og resultatet var entydig. Grunnen til at penishodet er større en selve penisen, er for å hindre mannens hånd fra å gli av, for da ville han bare slått seg selv i ansiktet…

 

En mann var lut lei av å gå på jobb hver eneste dag mens kona bare gikk hjemme. Derfor la han seg på kne og ba en aftenbønn: Kjære Gud, jeg går på jobb og sliter vettet av meg seks dager i uken mens kona bare går hjemme og suller. Jeg vil gjerne bytte plass med henne, bare en eneste dag. Gud oppfylte mannens ønske, og neste morgen våknet han i sin kones skikkelse. Han sto opp, laget frokost til ektefellen, vekket ungene, fant frem klærne deres, ga dem frokost, laget matpakke, kjørte dem til skolen, leverte familiens klær til rens, handlet grønnsaker, kjørte hjem, satte grønnsakene i kjøleskapet, betalte alle regninger og førte familieregnskap. Så tømte han kattedoen og badet bikkja, redde opp alle sengene, vasket tøy, støvsuget og vasket kjøkkengulvet. Så kjørte han til skolen, hentet ungene, lyttet til kranglingen deres i baksetet, laget mat til dem og strøk klær. Kl. 16:30 var det å skrelle poteter, lage middag, vaske opp, rydde kjøkkenet, ta tøyet ut av vaskemaskinen, bade ungene og få dem til sengs. Ni om kvelden var han utmattet, men dagens plikter var langt fra overstått. Nå måtte han lide seg gjennom en omgang sex uten å klage. Da han våknet neste morgen, knelte han ved sengen og sa: Kjære Gud, jeg fatter ikke hva jeg kan ha tenkt da jeg misunte min kone hjemmetilværelsen! Vær så snill, la meg bli til mannen i familien igjen. Mitt barn, du har fått din lærepenge, sa Gud. Derfor skal jeg gjerne forvandle deg igjen. Men du må nok vente i ni måneder, du havnet nemlig på tjukken i går kveld!

 

80-åringen var hos legen, og han kom med et veldig konkret ønske: – Jeg vil ha sexlysten min lavere, doktor og det straks! Legen trodde ikke sine egne ører.
– Du er 80 og vil ha sexlysten din lavere? spurte legen.
– Det kan du banne på, sa mannen og pekte på hodet sitt, – nå er den her oppe, men vil ha den der nede!

 

Ei stund etter mannens død fikk enka høre flere rykter om mannens utroskap, og at han endatil skulle ha et par unga på si.
Enka blei rasanes og ringte gravsteinsbyrået og sa ho ville endre teksten på steinen.
Det går ikke, steinen er ferdig gravert, med ordene «Hvil i fred» som du ønska.
Javel si enkefrua, men da kan du føye til ordene «Til vi møtes igjen»…

 

Som den ene kompisen sa til den andre: jeg er så kåt at jeg kunne tatt ei bikkje. Voff, voff svarte kameraten.

 

Kari snakket med sin venninne om sin nye kjæreste «Alt er vel og bra, men han vil alltid komme i meg, og jeg går jo ikke på pillen, så hva skal jeg gjøre? «Det er vel ikke noe problem, så snart du hører at han holder på å komme, så bare sier du Hva skal barnet hete?»
Når Kari og hennes kjæreste senere på kvelden var i full gang kunne man høre Kari rope «Hva skal barnet hete….Hva skal barnet hete….Hva skal barnet hete….» Kari’s kjæreste lot seg ikke forstyrre, og fortsatte som før. Når Kari’s kjæreste endelig var ferdig, reiste han seg og gikk til badet, vrengte av seg kondomen ,slo en knute på den og skylte den ned i toalettskålen, så sa han
«Ja kommer han ut av den der så skal han faen meg hete MacGyver!!!»

 

To damer: Har du vært hos den nye gynekologen? Han er jo såååååååå ung & søt..
– Næi æ foretrekke den gamle…. Han har Parkinson & skjelv så deilig på hendene..

 

Kjære pappa,
Det er med stor sorg at jeg skriver dette brevet. Jeg har rømt med min nye kjæreste, Anja, siden jeg ville unngå at du og mamma skulle lage noe stort toppstyr. Anja er min store kjærlighet og hun er helt fantastisk, men jeg vet dere bare kommer til å se hennes piercinger, tatoveringer, motorsykkelklær, og det faktum at hun er mye eldre enn meg.
Det er ikke bare slik at hun er min store kjærlighet, og hun er også gravid.
Anja sier at vi kommer til å bli veldig lykkelige sammen. Hun bor i en husvogn i skogen og har ved i en bod til vinteren. Vi vil begge ha mange barn, og Anja har også åpnet øynene mine for en annen ting; marijuana. Vi kommer til å gro det selv og dele det vi har med samfunnet,
Vi håper også det snart kommer en kur for aids, slik at Anja blir bedre. Det fortjener hun virkelig!
Uroe deg ikke pappa, jeg er 15 år og kan klare meg selv. Til slutt vil vi besøke deg og mamma, slik at du kan bli kjent med dine barnebarn.
Din sønn Lukas.
P.S. Pappa, ingenting av det jeg har skrevet er sant, jeg er hjemme hos Pål. Jeg vil bare minne deg om at det finnes verre saker enn det som står på rapporten fra skolen som ligger på kjøkkenbordet. Ring meg når det er trygt for meg å komme hjem igjen!