Sexy vitser VIII

Lørdag morgen. Faren er skikkelig keen på å pule sin kone, men hva skal han gjøre med sin 5 år gamle sønn imens? Joda…han sender ham ut på balkongen: «Se hva som skjer, og fortell oss.»
Pappa gir mamma en skikkelig omgang da han hører stemmen til han lille fra balkongen: «Olsens har kjøpt en ny bil, en golf!»
«Flott, fortsett å se» peser faren.
2 minutter senere, fra balkongen: «Larsens får besøk fra Bergen».
Faren, helt uten pust: «Ok, fortsett å se».
Ytterligere 3 minutter senere: «Knutsens puler nå.»
Faren hopper fra sin kone og roper med forbauset stemme: «Hvordan vet du det?»
«De sendte sønnen sin på balkongen».

 

Kjerringa koste seg med dildo’n, så kar’n hadde blitt sjalu på den, så han kasta den ut av vinduet.
Akkurat da, kjørte en mor med hennes 5 – åring sønn forbi. Dildo’en slo mot frontruta, og spratt opp i lufta.
«Ka va det der? sa gut’n»
Mora ble litt forfjamsa. – «Det va bare en veps!»Det blei stille i bil’n ei stund, så sa gut’n:
«Satan før en stor kuk den hadde …»

 

En mann slet med stammingen sin og gjorde alt for å bli kvitt den, til ingen nytte. Til slutt oppsøkte han en spesialist for å få hjelp. Legen undersøkte han og erklærte: Jeg har funnet løsningen på problemet ditt. «Snoppen» din er 30 centimeter lang. Den er så tung at den strekker stemmebåndene dine og får deg til å stamme. Hva kan jeg gjøre doktor? Vi kan operere vekk 15 centimeter. Men: To månder senere ringer han legen og forteller at etter at «snoppen» hans ble forkortet, har alle kjærestene dumpet han, og sexlivet hans er en tragedie. Du er nødt til å operere tilbake 15 centimeterne du fjernet doktor. Legen svarte ikke. Hørte du ikke hva jeg sa, doktor? Du må operere tilbake stykket du fjernet. Omsider svarer legen: R-r-r-r-ryk og r-r-r-reis…

 

To karer blir tilfeldigvis stående ved siden av hverandre ved urinalen på en offentlig pissoar.
Den ene merker til sin forbauselse at det kommer ikke bare en, men hele fire stråler fra den andre.

– «Hvordan i huleste får du til det der?» sier han undrende.

Den andre sukker tungt og forklarer:

– «Det skjedde i et heller fuktig middagsselskap for noen dager siden. Vi karene begynte å kjekke oss og krangle om hvem som hadde den største. Til slutt åpnet vi smekken og klasket brødet i bordet, for å se hvem som hadde mest å rutte med. Da jeg rullet ut min, var det en feit kjerring som hogg til med gaffelen sin og gaulte: – «Den er min!»

Hvordan er sexlivet ditt? spør plutselig Torbjørn. Ikke så bra, svarer Anders.

Hver eneste gang jeg og Torill har sex, mister hun interessen midtveis i akten. Det er utrolig frustrerende. Jeg vet hva du mener, sier Torbjørn. Jeg hadde det samme problemet, men jeg fant en løsning på det: Under puta har jeg gjemt en startpistol! Når hun begynner å miste interessen, drar jeg fram pistolen og fyrer av et skudd. Smellet skremmer henne så fælt at hun blir opphisset igjen, og etterpå kan hun simpelthen ikke få nok! Det var neimen ikke dumt, sier Anders. Jeg tror jammen jeg skal prøve det! Dagen etter sitter de atter i baren igjen, og Torbjørn er naturligvis spent på å få høre hvordan det gikk hjemme hos Anders natta før. Ikke så bra, sier Anders. Vi lå og nøt en 69 da hun etter en stund mistet interessen som vanlig. Så, jeg dro fram startpistolen fra under puta og fyrte av jævelskapen. Ja… og hva skjedde? spør Torbjørn. Jo, det skal jeg si deg… Hu beit meg i pikken, dreit meg i trynet og en naken mann kom ut av skapet med henda i været…….

 

 

Karsten og kompisen satt i solveggen på gamlehjemmet og filosoferte, som vanlig.
– Du Karsten, hvordan er det med sexlivet, Jeg mener, får du det til?
– Tja, det er som det er. Kom det ettertenksomt fra Karsten.
– Gudrun er i alle fall fornøyd. Og det er jo det viktigste.
– Ja, det er sant det. Men du, får du det til flere ganger?
– Å ja, i hvert fall to.
– Hvilken synes du er best da?
Karsten tenkte litt før han svarte.
– Den om våren…